Canchalagua bylinný čaj 50g
Kód: 128Podrobný popis
Canchalangua pochádza z bujných oblastí Strednej a Južnej Ameriky. Táto zázračná bylinka bola po stáročia uctievaná domorodými kultúrami pre svoje pozoruhodné liečivé vlastnosti.
Čaj Canchalangua sa tradične používa v bylinnej medicíne vďaka svojim protizápalovým a analgetickým vlastnostiam, ktoré poskytujú úľavu pri rôznych ochoreniach, ako je artritída, tráviace problémy a problémy s dýchaním. Upokojujúce účinky na nervový systém ju robia obľúbenou voľbou na podporu relaxácie a duševnej očisty.
Hlboko sa nadýchnite a pocíťte harmonizujúce vibrácie, zatiaľ čo vás elixír Canchalangua prevedie transformačnou cestou sebareflexie a novo-nájdenej pohody.
Starostlivo ručne zbierané, sušené, rezané hlavičky kvetov.
Záruka vysokej kvality a správneho botanického druhu.
Spracované v zariadení s certifikátom HACCP.
Domorodé použitie v tradičnej juhoamerickej etnomedicíne pri:
-
liečbe pečeňových a žalúdočných ťažkostí
-
regulácii menštruácie, tonizácii vaječníkov a maternice
-
celkovej očiste organizmu
-
liečbe kožných škvŕn
Podrobnejšie informácie o tejto bylinke nájdete v našom herbári.
Použitie na nálev:
5 g byliny zalejte 1 litrom horúcej vody (cca 80 - 90 °C) a nechajte približne 15 minút odstáť, potom sceďte a pite 3 dcl 3x denne. Pre lepšiu chuť oslaďte včelím medom.
Upozornenie:
Nie je určené pre deti do 3 rokov .
Nenahrádza pestrú stravu.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Podľa NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených.Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny, prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch.
Dodatočné parametre
Kategória: | AMAZÓNSKE ČAJE |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.